Silviu Bănilă
1810 vizualizări 10 ian 2019

Leaving Neverland, documentarul lui Dan Reed, spune povestea a doi copii de 7, respectiv 10 ani, care ar fi avut o relaţie cu Regele Muzicii Pop, Michael Jackson. În prezent, aceştia au în jur de 30 de ani şi susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson, vorbind totodată despre cum s-au „împăcat cu ideea”, în decursul anilor.

Cei care se ocupă de moştenirea lui Michael Jackson au comentat dur documentarul respectiv: „o altă încercare nefericită de a-l exploata financiar pe Michael Jackson”.

Festivalul de cinema Sundance se va desfăşura între 24 ianuarie şi 4 februarie, în Park City (Utah).

 „Este o nouă încercare nefericită de a profita de averea lui Michael Jackson. Wade Robson şi James Safechuck au declarat sub jurământ că Michael nu s-a purtat niciodată nepotrivit cu ei. Safechuck şi Robson, ultimul fiind poreclit „maestrul minciunilor”, i-au dat în judecată pe reprezentanţii lui Michael, cerând milioane de dolari. Ambele cazuri au fost respinse. Acest aşa-numit „documentar” reprezintă o reeditare a acuzaţiilor false. Este incredibil cum un regizor respectabil se poate implica într-un asemenea proiect!”, au declarat cei care se ocupă de moştenirea financiară şi culturală lăsată în urmă de Michael Jackson, scrie The Hollywood Reporter.

Michael Jackson a murit în data de 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac. Artistul a fost găsit cu pulsul slăbit de către medicul personal, dar încercarea de a-l resuscita a eşuat.

Funeraliile lui Jackson au avut loc pe 7 iulie 2009 în Los Angeles, familia lui participând la o ceremonie privată organizată în cimitirul Forest Lawn.

 Potrivit Wikipedia, în vara anului 1993, Jackson a fost acuzat de molestare sexuală de către un copil de 13 ani pe nume Jordan Chandler şi tatăl său, Evan Chandler, un dentist. Poliţia a descins la Neverland, ba chiar a fotografiat organele genitale ale lui Michael, însă n-a fost depusă nici o plângere penală. „Sunt complet nevinovat, n-am greşit cu nimic”, a fost răspunsul lui, transmis prin satelit de la Neverland. În ianuarie 1994 s-a zvonit că plătise familiei Chandler milioane de dolari pentru a scăpa de proces şi mulţi şi-au închipuit că era vinovat. Michael va afirma răspicat, prin intermediul biografului său J. Randy Taraborrelli, că a plătit „pentru că trebuia să-mi văd de viaţa mea. Povestea asta mă ucidea... Îţi jur, n-am făcut-o. Voiam doar să las totul în urmă”.

foto: captură youtube

Citește și: