"Noroc cu apriga şi experimentata Rădulescu care apără tradiţiile. Îi doresc acestei mondene penibil-moraliste ceea ce le urează acelor 'anormali' care nu-i pot accepta lecţiile de viaţă instigatoare la ură: 'Aţi putea câştiga mai mult respect şi înţelegere dacă n-aţi mai exagera, dacă aţi reduce din culorile ţipătoare ale spectacolului public, dacă v-aţi comporta normal, astfel încât să nu ne mai atrageţi atenţia asupra a ceea ce sunteţi', a declarat Florin Buhuceanu, preşedintele ACCEPT, care apără drepturile comunităţii gay, potrivit www.ziarulring.ro.

La rândul ei, Brianna Caradja s-a declarat dezamăgită de atitudinea Mihaelei Rădulescu faţă de homosexuali: "Mă miră reacţia ei. Într-o emisiune din 2005, în care am fost şi eu prezentă, şi nu numai, milita împotriva intoleranţei şi acum e exact invers. Enumerarea pe care a scris-o e o prostie fără margini. Recomand mutarea în Bhutan (ţara cu cel mai mare grad de fericire - n.r.), unde n-ai acces la internet şi TV şi îţi poţi proteja copilul".

La rândul lui, Mihai Bendeac a spus că reacţia Mihaelei reprezintă "un semn de imbecilitate": "Dacă vrei să câştigi o mare masă de public needucat, critici minorităţile de orice fel, mai ales pe cele sexuale". Pe de altă parte, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a mărturisit că nu se simte jignit de declaraţiile Mihaelei Rădulescu. "Nici eu nu sunt de acord cu manifestarea exagerată a homosexualilor în public şi nici cu cei care vor copii, deşi mă gândesc că micuţilor le-ar fi mai bine într-o astfel de familie decât într-un orfelinat", a declarat Ciobanu.

Preşedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminării, Csaba Ferenc Asztalos, a declarat că sancţiunile pentru jurata de la ProTV ar putea varia între 2.000 şi 100.000 lei. Articolul Mihaelei a apărut în aceeaşi zi în care iubitul ei, Felix Baumgartner, a publicat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru Andreas Gabalier, un cântăreţ austriac premiat pentru cea mai bună prestaţie live, care a avut un discurs homofob. 

Citește și: