1080 vizualizări 19 iul 2018

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au anulat nunta, susţine o sursă apropiată cuplului, într-un interviu pentru ediţia australiană a revistei OK!

Persoana, care şi-a păstrat anonimatul, anunţă că motivul despărţirii ar fi o ceartă legată de faptul că actriţa nu vrea să devină mamă. "El îşi doreşte copii şi nu vrea să lase totul baltă, dar nu e tocmai ceea are în cap şi Miley... l-a lăsat cu inima frântă". Sursa declară că ”Miley a neglijat planurile de nuntă, iar Liam s-a cam săturat. Nu se mai înţeleg de câteva luni.”

Miley Cyrus se află acum la casa părinţilor ei, în Malibu, potrivit Ok! Magazine

"Ea chiar nu vrea să se mărite,” adaugă prietenul celor doi. ”Părinţii lui Liam l-au rugat să încerce să găsească pe altcineva cu care să-şi întemeieze o familie, dar el a crezut în Miley."

Săptămâna trecută, cântăreaţa şi-a şters toate pozele de pe Instagram.

Miley Cyrus

Anul trecut, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani declara că nu este o prioritate să se căsătorească. "Nu sunt disperată după căsătorie. Am 24 de ani. Cred că mai pot să rămân un pic aşa. Mai am destul până atunci," explica ea pentru The Sun.

Relaţia celor doi a început în anul 2009, când erau protagoniştii filmului,,The last song’’. De-a lungul anilor, s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori.

”Bineînţeles că a fost greu. Dar chiar am avut nevoie de un timp pe care sa-l petrecem separat,” a declarat actorul în vârstă de 28 de ani, după împăcarea cu Miley din 2016. ”Eram foarte tineri şi despărţirea a fost o decizie bună, la acel moment.” 

Deşi Liam a cerut-o pe Miley în căsătorie încă din 2012, iar aceasta a acceptat, cererea nu s-a concretizat printr-o nuntă.
 

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Mar 6, 2018 at 7:13am PST

Fanii cuplului au reacţionat pe Twitter, după vestea despărţirii actorilor:  ”Este ca în septembrie 2013. Totul s-a terminat din nou.” scrie un fan

It's like September 2013 all over again. #Miley #LiamHemsworth #Split pic.twitter.com/5ew6xGwcha

— Jasmine Senior (@JasmineSenior) July 19, 2018

”Miley şi Liam s-au despărţit şi dragostea a murit.” scrie un alt utilizator Twitter.

Miley and Liam have split up and love is dead, thanks for listening to my ted talk

— Molly🌹 (@mollyynewman) July 19, 2018

 

Citește și: