546 vizualizări 29 mai 2019

Băieţelul petrece câteva ore pe zi la o mică tablă „de clasă”, unde învaţă operaţii de matematică din ce în ce mai grele, fiind ajutat de mama lui, Cynthia Adinig, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit acesteia, Aiden a început să fie tot mai interesat de matematică şi de ştiinţă în jurul vârstei de doi ani când a învăţat să scrie.

Cynthia a mărturisit: „În familia mea ne place matematica şi uneori rezolvăm probleme împreună. Într-o zi mi-a trimis tata o problemă, Aiden a văzut ce notasem şi a început să o rezolve. Am început să îi dăm problemă după problemă şi găsea rezolvările corecte la toate. Ne aşteptăm să ajungă la nivelul de clasa a IV-a atunci când va veni timpul să înceapă şcoala”.

În mod normal, copiii încep şcoala la 5 ani, când sunt înscrişi la grădiniţă, însă Cynthia crede că la momentul repectiv fiul ei va avea cunoştinţele unui copil de 10-11 ani.

Aiden este, de asemenea, fascinat de ştiinţă şi foloseşte diferite cartonaşe pentru a învăţa tabelul periodic al elementelor, relatează Daily Mail. 

Foto: Captură Instagram / blasian_aiden

 

Citește și: