Alexandra Mortu
1188 vizualizări 17 mai 2019

De obicei, atunci când vine vorba de nunţi, mireasa este cea care se transformă într-o „divă” cu zeci de cerinţe dubioase, pretenţioase sau nepotrivite, însă în acest caz, spre surprinderea tuturor, mirele este cel care captează toată atenţia.

Bărbatul s-a purtat asemenea unui groomzilla (n. r. un mire-godzilla, foarte pretenţios) potrivit postării făcute de fratele lui care a anunţat că nu va mai participa la nunta lui.

Se pare că viitorul mire de 28 de ani a devenit prea pretenţios, fapt care este ilustrat de lista cu cerinţe pentru bărbaţii mai tineri care participă la nunta lui.

Lista include cerinţe precum: luarea în greutate, vopsirea părului şi refuzul de a-l lăsa să participe la ceremonie alături de iubitul lui.

„Fratele meu se căsătoreşte la sfârşitul lui mai. În primul rând, este în ziua în care împlinesc 15 ani. Dar nu am spus nimic despre asta. Doamne! A înnebunit de tot cu nunta asta. Nici măcar logodnica lui nu se îngrijorează atât de tare”, a postat acesta pe reţeaua de socializare Reddit.

„Deci asta este lista de cerinţe pentru mine: Trebuie să port un costum ales de el (Este bej. Bej mă face să par mort. Am pielea destul de deschisă, dar am acceptat). Trebuie să mă îngraş pentru că mi-a spus că sunt foarte slab (n-am să fac asta). Trebuie să vorbesc cu toţi invitaţii. Trebuie să îmi dau pierce-urile jos. Sunt recente, deci sunt sigur că se vor închide dacă le dau jos o noapte. Nu îmi pot aduce iubitul, pot veni cu oricine în afară de el. Trebuie să îmi vopsesc părul cu o culoare naturală (nu înţeleg ce e nenatural la blond). Îmi amintea ieri în mod constant regulile, ne-am certat şi i-am spus că nu mai merg deloc”, a continuat acesta povestirea.

Ulterior, a întrebat utlizatorii platformei dacă e îndreptăţit sau nu să nu mai meargă, iar mulţi au fost de acord cu el şi l-au încurajat. Unul dintre ei a comentat: „Da, nu te duce deloc. E clar că fratelui tău nu îi pasă de tine deloc. Ar trebui să te accepte aşa cu eşti”.

Un altul a venit cu o recomandare amuzantă, care să îl enerveze şi mai tare pe mire: „Dacă se decide să meargă, ar trebui să îşi vopsească părul roz aprins şi să fie însoţit de un tip gay şi mai flamboaiant decât iubitul lui, ţinând cont că poate veni cu «oricine altcineva»”.

Foto: Pixabay

 

Citește și: