Silviu Bănilă
14157 vizualizări 18 iul 2019

În cutia de pizza, bucătarul Chris Orr a îndesat numeroase produse de junk food, precum cartofi, curry, carne şi pizza, scrie mirror.co.uk.

Chris Orr, de 39 de ani, a lansat „meniul morţii” Govanhill Munchie Box la restaurantul lui,  Wee Man's Kitchen, din Victoria, Australia.

Pentru 50 de dolari, cutia de pizza poate fi umplută cu produse fast food care îţi vor oferi „un infarct frumos”, susţine bucătarul-şef.

Pizza bine rumenită, cartofi cu sos curry, opt aripioare, Haggis pakora, cârnaţi, kebabi, brânză cheddar, pui tikka şi o selecţie de sosuri - toate formează o bombă calorică de 4.000 de calorii, care poate cauza serioase probleme de sănătate.

Acest meniu hrăneşte lejer doi oameni „înfometaţi”, dar este suficient şi pentru patru, dacă oamenii sunt „responsabili”.

Peste 4.000 de calorii, dublul consumului zilnic mediu! Femeile au nevoie de 2.000 de calorii în fiecare zi, iar bărbaţii de 2.500 de calorii, deci pizza box-ul morbid ar putea reprezenta un adevărat festin...

Chris susţine că a avut ideea mai demult, dar credea că Melbourne este „un loc sănătos”.

Munchie Box este foarte popular în rândul familiilor şi unii clienţi vin să consume cu regularitate „apocalipsa calorică”.

„Are peste 4.000 de calorii. Nu este o cană cu ceai. Doresc să lansez în curând un Munchie pentru vegetarieni!”, a anunţat bucătarul Chris.

foto: youtube.com

Citește și: