279 vizualizări 1 nov 2013

Cornelia Tat este modelul de pe coperta ediţiei de noiembrie a revistei „The ONE” şi protagonista pictorialului „Let's Play!”, realizat de Andreea Macri.

În acelaşi număr, Andreea Esca schiţează o pledoarie pentru pasiune şi maternitate, Alexandra Caspruf arată, în paginile de shopping, cum piesele vestimentare din blană sau piele devin coordonate ale feminităţii, iar Alina Aliman scrie despre dependenţa noastră de fotografie, considerată de mulţi mania acestui secol.

Tot în acest număr din „The ONE”, Dragoş Bucurenci porneşte în căutarea rostului pierdut, iar Vicki Nicola spune „Câteva lucruri uncool despre femei”.

Trei reporteri de televiziune din noua generaţie sunt protagoniştii materialului „Terenul cu adrenalină”, povestindu-şi experienţele captivante din spatele unor reportaje de investigaţii sau al unor corespondenţe din teatrele de război.

Pentru cei care iubesc literatura contemporană, „The ONE” de noiembrie include un interviu exclusiv cu Mihail Şişkin – Rusul care a cucerit lumea –, scriitorul ale cărui cărţi au fost traduse în peste 30 de limbi. El vorbeşte pe larg despre acei oameni-sursă de inspiraţie din viaţa sa, dar nu numai.

Noiembrie este luna Festivalului Naţional de Teatru, de aceea am vrut să scriem despre o actriţă care cucereşte publicul Am ales să scriem despre Dorina Chiriac, o fermecătoare theatre addict, ale cărei confesiuni le veţi regăsi în textul „Supradoză de charismă”.

Articolul „PFW by iPhone” este un review high-res al momentelor memorabile de la Paris Fashion Week, aşa cum le-a văzut echipa „The ONE” la faţa locului.

Iar pentru pictorialul „Power Player”, am dus rochiile preţioase şi accesoriile glam într-un constrastant decor industrial – fabrica Pirelli de la Slatina.

„The ONE” de noiembrie conţine şi un dosar bazat pe euforia „The Hunger Games”, filmul adorat de-o lume întreagă. Pornind de aici, „The ONE” a realizat un pictorial de modă cu rochii spectaculoase create de designeri români, pagini de beauty inspirate de film, cât şi un articol care prezintă pe larg succesul „The Hunger Games”.

În paginile de health, atacăm kilogramele pe toate fronturile, cu diete care nu dau greş şi instructori care nu mint. Detalii în articolul „Trei drumuri spre măsura S”.

La final, vă propunem o evadare narativă pe Coasta de Azur, în căutarea spiritului Belle Époque. De citit în zilele libere, de weekend: „Belle Époque, pe Coasta de Azur”.

Citește și: