Silviu Bănilă
1638 vizualizări 1 mai 2019

Steve Haworth este un maestru al modificărilor corporale, care îi ajută şi pe alţii să se transforme în ceea ce-şi doresc, scrie dailystar.co.uk.

Supranumit „Modfather”, Haworth este unul dintre cei mai controversaţi artişti din lume. Americanul a colaborat cu oameni care visau să arate precum o pisică, o reptilă sau chiar un demon şi toţi au plecat mulţumiţi din cabinetul său.

Steve, un adevărat „inginer al cărnii”, după cum îl numesc unii, a creat o serie de implanturi, care pot fi „strecurate” sub piele, pentru un aspect ieşit din tipare.

Printre lucrările lui controversate se numără Metal Mohawk. Această modificare presupune introducerea unor elemente metalice sub scalpul ras al unei persoane, astfel încât aceasta să dobândească nişte „ţepi de 1,5 inci”.

Steve a colaborat cu personaje unice, precum Stalking Cat, care s-a transformat într-o tigroaică şi performerul american Omul-reptilă.

Gurul este specializat în proceduri neobişnuite, precum crestarea limbii - ca în cazul Omului-reptilă, dotat şi cu o serie de implanturi faciale. Steve deţine recordul mondial pentru cel mai avansat artist de modificări corporale din lume.

Mai mult, „Modfather” a inventat o gamă de bile pentru organele genitale ale bărbaţilor şi femeilor, destinate sporirii plăcerii sexuale. Practica, cunoscută drept „pearling”, nu este însă pentru cei slabi de înger.

Cu ajutorul unui scalpel sau ac de piercing, Steve taie pielea şi introduce bijuteriile în interiorul rănii.

După vindecarea tăieturilor, persoana respectivă se alege cu ridicături de-a lungul organelor genitale, care contribuie - spune artistul - la creşterea satisfacţiei sexuale.

foto: @STEVE_HAWORTH / INSTAGRAM

foto: @STEVE_HAWORTH / INSTAGRAM

Citește și: