Gandul.info
Silviu Bănilă
181 vizualizări 4 mar 2018

La scurt timp după ce Razzie Awards a premiat cele mai proaste filme şi cei mai slabi actori din 2018, pe ecranul uriaş amplasat la gală a rulat segmentul video „In Memoriam”, dedicat actorilor de la Hollywood acuzaţi de hărţuire sexuală, scrie hollywoodreporter.com.

Printre vedetele din clipul ironic se numără Harvey Weinstein, Steven Seagal, James Toback, Bill Cosby, Louis C.K., Kevin Spacey, James Franco, Casey Affleck, Russell Simmons, Danny Masterson, Woody Allen, Jeremy Piven, Brett Ratner şi alţi actori implicaţi în scandaluri sexuale.

Fotografiile acestora au fost urmate de mesajul „„Ne pare foarte rău, dar n-o să vă simţim lipsa...nici vouă, nici acelora ca voi”.

Mai mulţi „jucători” de la Hollywood au fost acuzaţi de hărţuire sau agresiune sexuală în ultimele luni, determinând apariţia mişcării #MeToo. Cel mai cunoscut caz este cel al fostului mogul de la Hollywood Harvey Weinstein.

Peste şaizeci de femei l-au acuzat pe Weinstein de agresiune sexuală, în timp ce acesta neagă că ar fi făcut ceva nepotrivit. Mogulul este investigat în Londra, New York şi Los Angeles.

 

Citește și: