476 vizualizări 11 oct 2018

Rajesh Ranjan, director general al forţelor responsabile cu securitatea aeroportului, a declarat că 9 din 11 atacuri teroriste au avut loc din cauza angajaţilor care se purtau prietenos cu călătorii, informează Mediafax.

Nu este pentru prima dată când li s-a cerut să facă schimbări. În iulie, poliţia din Karnataka le-a spus ofiţerilor să slăbească, altfel vor fi suspendaţi. Poliţiştii au fost sfătuiţi să piardă din greutate şi să scape de burtă sau să fie pregătiţi de pedeapsă, informează Gulf News.

Multe ziare indiene l-au citat pe Bhaskar Rao, directorul general adjunct al poliţiei din Karnataka: "Este transmisă o impresie proastă. Oamenii se aşteaptă ca poliţiştii să aibă o greutate potrivită. În cazul unei situaţii de criză şi de ordine publică, un poliţist care nu poate avea grijă de el nîsuşi şi care are o burtă proeminentă nu va fi de niciun ajutor ".

În 2004 poliţiştii din Madhya Pradesh au fost plătiţi ca să-şi lase barbă să crească pentru că superiorii lor credeau că impune mai mult respect.

În mod bizar, în 2014, în restul Asiei au fost angajaţi 600 de traineri ca să înveţe agenţii să fie mai prietenoşi.

Foto: Captură

 

Citește și: