Gandul
393 vizualizări 12 sep 2019

Chandley se pregătea de cea mai frumoasă zi din viaţa ei, dar cu trei săptămâni înainte de eveniment , femeia şi-a dat seama că acea zi ar fi însemnat o poartă către o viaţă de coşmar. Analizând comportamentul iubitului ei, femeia a constatat că nu este bărbatul alături de care putea şă-şi petreacă restul vieţii.

„Mi-am anulat nunta cu trei săptămâni înainte. Bărbatul de care mă îndrăgostisem nu era cel pe care l-aş fi putut numi soţ. Visul pe care voiam cu disperare să-l trăiesc alături de el nu exista de fapt”.

Femeia a povestit că a fost atât de îndrăgostită de bărbatul care ar fi urmat să-i fie soţ, încât a ignorat toate semnalele care îi scoteau în evidenţă aspectele indezirabile.

„Începuse să fie foarte furios dacă uitam ceva. Încercam mereu să-i fiu pe plac. Voiam să-i dovedesc cât de serioasă sunt”.

Tânăra a povestit că venea de la facultate în weekend pentru a-i face curăţenie în casă borbatului, pentru a-i cumpăra bunătăţi şi pentr a-i pregăti masa:

„Era foarte supărat dacă mergeam seara să-mi văd familia, în loc să stau cu el. Dacă nu răspundeam la telefon devenea suspicios şi mă băga la interogatoriu imediat”.

După ce a absolvit facultatea, Chandley s-a mutat împreună cu iubitul ei şi de atunci a fost nevoită să se izoleze de restul lumii.  

„Dacă cina nu era gata la timp îmi spunea că sunt leneşă şi egoistă”.

În ciuda jugnirilor şi reacţiilor nepotrivite ale bărbatului, femeia a tras cu dinţii de relaţie şi s-a bucurat când a fost cerută în căsătorie, aşa că şi-a planificat nunta visurilor.

Şi-a dat seama înainte de a face o greşeală că bărbatul care o face să se simtă inutilă, izolată, plină de defecte, nu este cel lângă care ar putea trăi.

„Am vrut să se termine totul. Am stat patru ani într-o relaţie în care nu m-am simţit suficient de bună şi credeam că nu voi reuşi niciodată să fiu. Întunericul pe care îl simţeam în suflet depăşea orice imaginaţie. Voiam să ies din casa aceea şi pe fereastră. Îmi doresc să nu mă mai simt niciodată aşa”, a povestit tânăra.

 

Citește și: