Gandul
31888 vizualizări 24 apr 2019

Dansatoarea la bară a vorbit deschis despre dificultăţile muncii sale. Femeia, care foloseşte pseudonimul „Julia”, a recunoscut că, uneori, bucăţile de hârtie igienică îi rămân lipite de fund şi alte zone „nepotrivite” ale corpului.

Într-un moment de sinceritate fără precedent pentru industria dansului la bară, artista exotică a declarat că se bazează pe colege, care o anunţă dacă a fost „victima” hârtiei igienice.

Julia a recunoscut că majoritatea dansatoarelor exotice verifică asemenea aspecte, după ce merg la baie.

Bucăţile de hârtie igienică rămân lipite de corp şi pot fi observate de clienţi, care ar putea reacţiona nepotrivit.

„Avem o problemă cu hârtia din WC-urile din baruri - este de foarte proastă calitate. E o problemă esenţială pentru fiecare fată care execută dans la bară. Trebuie să fii atentă să nu rămână hârtie pe tine - foloseşte un şerveţel umed pentru bebeluşi sau unul intim (chiar dacă le deteşti) pentru a şterge urmele de hârtie igienică”, le sfătuieşte Julia pe colege.

O altă problemă este părul de pe corp, care trebuie îndepărtat zilnic. Din fericire, iritaţiile nu sunt vizibile în luminile slabe ale barurilor erotice. Un pic de machiaj poate rezolva situaţia, a spus Julia, potrivit dailystar.co.uk.

Julia nu este prima dansatoare la bară care vorbeşte despre dificultăţile muncii sale.

Anul trecut, o mămică a spus că meseria de prostituată a ajutat-o să fie un părinte mai bun pentru copiii ei.

 

Citește și: