Florin Jinga
499 vizualizări 6 dec 2018

„Include totul, de la evadări în peisaje urbane şi arhitectură modernistă la păduri tropicale virgine şi natură sălbatică, vă prezentăm 19 destinaţii care în 2019 vor face titlurile ştirilor din întreaga lume”, începe prezentarea din National Geographic.

Dintre cele 19 destinaţii enumerate, Sibiul se află pe ultimul loc, însă se află pe o listă alături de locuri precum: Antarctica, Pittsburgh, Corsica, Cambodgia, Hong Kong, Oslo sau Indonezia.

Oraşul românesc este reprezentat printr-o fotografie a Catedralei Evanghelice din Piaţa Huet.

Sibiul este recomandat pentru străzile istorice şi pieţele din Oraşul de jos, bisericile mari, dar şi pentru titlul de Regiune gastronomică europeană, pe care îl va deţine anul viitor.

Jurnaliştii National Geographic amintesc de Muzeul Brukenthal, care există din 1871.

Iată lista completă a locurilor la modă, pe care merită să le vizitezi în 2019: Setouchi (Japonia), Antarctica, Pittsburgh (SUA), Corsica (Franţa), Cambodgia, San Miguel de Allende (Mexic), West Yorkshire (Marea Britanie), Hong Kong, Zimbabwe, Guyana, Oslo (Norvegia), Eritreea, KwaZulu-Natal (Africa de Sud), Bhutan, Dundee (Marea Britanie), Uganda, Matera (Italia), Indonesia şi Sibiu.

Foto: Hepta
 

Citește și: