12 vizualizări 15 ian 2008

Presa franceză nu slăbeşte deloc proaspătul cuplu prezidenţial: Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni. Şi, cum este normal în astfel de situaţii, zvonurile despre căsătorie curg. Potrivit cotidianului L’Est Republicain, Nicolas şi Carla s-ar fi căsătorit deja, în secret, joia trecută.

Mariajul, foarte intim, ar fi fost celebrat chiar la Palatul Elysée, potrivit anumitor surse care ar fi participat la ceremonie. Alte surse – prieteni apropiaţi ai cuplului prezidenţial, contactaţi de L’Express – dezmint însă informaţia – căsătoria va avea loc la un moment dat, în viitor, dar mai este până atunci.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, David Martinon, s-a limitat (ca de obicei când este întrebat de viaţa personală a celor doi) să răspundă cu un sec „nu comentez”. La drept vorbind, tonul zvonurilor a fost dat chiar de preşedintele Sarkozy, la o conferinţă de presă recentă. Sarkozy, care se afişează încă de la mijlocul lui decembrie cu fostul top-model Carla Bruni, spusese presei că „în ceea ce o priveşte pe Carla, lucrurile sunt serioase”.

El le-a mai zis însă jurnaliştilor, mai în glumă, mai în serios, că „sunt şanse mari să aflaţi ceva despre noi abia după ce evenimentul se va fi consumat deja”. O poartă imensă lăsată deschisă speculaţiilor şi scenariilor de tot felul. Totuşi, jurnaliştii care s-au aventurat până la primăria arondismentului XVI din Paris ca să confirme informaţia s-au întors cu buza umflată: preşedintele nu a solicitat până acum serviciile oficiale.

În plus, pe degetul liderului francez nu a apărut încă nicio verighetă. Chiar dacă s-au căsătorit ori nu în secret, cei doi nu pierd timpul şi vor pleca într-o călătorie romantică în Italia, la Verona, mai multe camere de hotel fiind deja rezervate pe numele Carlei Bruni, potrivit agenţiei ANSA. (E.F.)

Citește și: