631 vizualizări 12 iun 2019
Rebecca Woody, din Missouri, a fost crescută de tatăl ei, un fanatic al fitnesului, care era antrenor la un centru comunitar local. Antrenoarea personală a fost diagnosticat în 1982 cu o afecţiune care influenţează pe termen lung viaţa unei persoane - artrită reumatică - care se manifestă prin durere, umflături şi rigiditate la nivelul încheieturilor.

Doctorul i-a spus că din cauza afecţiunii nu va mai putea participa la competiţiile de bodybuilding şi a sfătuit-o să nu mai ridice greutăţi, totuşi, aceasta a fost determinată să le arate tuturor că se poate.

Pasiunea pentru sport a determinat-o să ridice greutăţi în continuare şi să se antreneze. În jurul vârstei de 30 de ani a pătruns în lunea fitnesului pentru a slăbi câteva kilograme „puse” pe parcusul sarcinii cu cel de-al treilea copil.

În 1990 a obţinut primul loc la competiţia naţională de fitness şi de atunci a participat la 39 de concursuri, dintre care 7 naţionale.

În aprilie 2019, a concurat la o competiţie de bodybuilding pentru categoria de peste 35 de ani, ea fiind cea mai în vârstă. Dar, în ciuda tuturor aşteptărilor, a obţinut locul I la bodybuilding şi locul II la categoria fizic.

Aceasta povesteşte că pasiunea ei pentru fitnes i-a îmbunăţit şi relaţia cu soţul.

Rebecca povesteşte că sportul chiar a ajutat-o să îşi amelioreze simptomele bolii, relatează The Cut.com.

Foto: Facebook / Rebecca L Woody

 

 

Citește și: