Oana Ghita - Mediafax
1136 vizualizări 3 sep 2013

Filmul "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 793.166 de lei şi 42.773 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

David Clark (Jason Sudeikis) este un traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând marijuana unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Însă învaţă cum nu se poate mai greu că nicio faptă bună nu trece nepedepsită. Astfel, atunci când încearcă să ajute câţiva tineri, acesta este jefuit de trei bărbaţi care îi fură banii şi marfa, lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms). Pentru a scăpa de datorii şi a-şi salva viaţa, David trebuie să introducă în ţară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. În planul său i se alătură cinica dansatoare de striptease Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) şi timidul Kenny (Will Poulter), care devin o falsă familie a lui David. Astfel, cu o soţie, doi copii şi o rulotă imensă, noua familie Miller, în frunte cu David, se îndreaptă spre graniţă pentru a sărbători Ziua Naţională, într-un weekend imprevizibil peste hotare.

 

 

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat filmul "Ştrumpfii 2", care a avut încasări de 411.061 lei şi 21.602 spectatori. În filmul "Ştrumpfii 2", care este o continuare a superproducţiei "Ştrumpfii/ The Smurfs" - o combinaţie de live action şi animaţie -, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor.

Pe poziţia a treia s-a situat o altă premieră, "2 pistoale", care a avut încasări de 370.005 lei şi 19.900 de spectatori. Laureatul Academiei de film americane Denzel Washington şi Mark Wahlberg deţin rolurile principale din "2 pistoale", un film exploziv de acţiune, în care doi agenţi, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-şi scape pielea fugind împreună. Dar parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire. De 12 luni, agentul antidrog Robert "Bobby" Trench (Washington) şi ofiţerul de contrainformaţii al marinei,Marcus "Stig" Stigman (Wahlberg) sunt forţaţi să colaboreze, chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă.

Pe locul al patrulea se regăseşte "Elysium", care a avut de data aceasta încasări de 159.546 de lei şi 7.926 de spectatori. Această superproducţie hollywoodiană, cu Matt Damon şi Jodie Foster în rolurile principale, transpune lupta de clasă dintre milioane de pământeni săraci rămaşi pe Terra, devenită în anul 2154 o planetă cu resurse epuizate aproape complet, şi clasa super-bogaţilor, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium.

Pe poziţia a cincea s-a clasat "Percy Jackson: Marea Monştrilor", care a avut încasări de 110.314 lei şi 5.360 de spectatori. Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, îşi continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinaţia sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy şi a prietenilor săi. Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monştrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face şi orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy ştie că este singura soluţie pentru a înfrânge un duşman ce aşteaptă de mult o cruntă răzbunare pe părinţii semizeilor.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 2.284.461 de lei şi 130.420 de spectatori.

Citește și: