Liviu Mihai
5328 vizualizări 17 mai 2016

Chuck Zellers a aflat de “moartea” sa în martie, după ce depozitul său de securitate socială a fost eliminat din contul său bancar, în timp ce se afla cu soţia în Arizona, a spus acesta pentru Lincoln Journal Star.

Când s-a întors din excursie acesta a trecut direct pe la biroul Administraţiei Securităţii Sociale, acolo unde i s-a comunicat că nu a fost plătit pentru că era considerat mort, scrie Business Insider.

 “Mi-a spus că ar putea fi o casă funerară cea care mi-a declarat decesul ori cineva care ar fi apăsat o tastă greşită”, povesteşte bărbatul în vârstă de 73 de ani.

Bărbatul şi-a petrecut următoarele săptămâni mergând de la agenţie la agenţie în încercarea de a dovedi că Charles Richard Zellers II, din Lincoln, Nebraska, nu este mort.

Acesta s-a retras din activitate în 2000, iar de atunci pensia şi fondul de securitate socială erau singurele sale surse de venit. Însă în ultimele luni nu a primit nicio înştiinţare şi niciun ban.

„Am făcut numeroase drumuri şi am dat numeroase telefoane”, povesteşte bărbatul, resemnându-se cu gândul că nu va afla niciodată cum s-a putut întâmpla aşa ceva.

Din fericire situaţia s-a rezolvat, iar bărbatul şi-a primit banii înapoi.
 

Citește și: