Catalina Murea
174 vizualizări 10 apr 2019

Incidentul a avut loc luni, după ce vedeta americană ieşise de la filmările emisiunii "Jimmy Kimmel Live!", difuzată de postul american de televiziune ABC. Aceasta afirmă că maşina în care se afla a fost urmărită de „cinci vehicule pline de bărbaţi".

Johansson i-a reclamat pe urmăritori la Departamentul de Poliţie din Los Angeles, dar autorităţile nu au întreprins nici o acţiune după ce actriţa a ajuns acasă în siguranţă.

Starul american şi-a exprimat nemulţumirile prin intermediul unui comunicat emis marţi, 9 aprilie. Aceasta i-a criticat pe fotografii care îşi riscă viaţa pentru a-i urmări familia - inclusiv pe fiica ei, Rose, în vârstă de cinci ani - şi s-a plâns că autorităţile le permit acestora să o hărţuiască în mod legal.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul "The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai". Ea a dobândit faima mondială în 2003, când a apărut în pelicula "Lost in Translation/Rătăciţi printre cuvinte", regizată de Sofia Coppola , care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacraţi precum Joel şi Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan şi Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

Cel mai recent film al actriţei este "Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârşitul jocului". Acesta va avea premiera pe marile ecrane pe 26 aprilie.

Foto: Hepta

Citește și: