6278 vizualizări 12 ian 2020

Descrierea produsului arată că numele a apărut ca o glumă între Gwyneth Paltrow şi creatorul parfumului, Douglas Little după ce vedeta a făcut această afirmaţie în legătură cu unul dintre produsele care i-au fost propuse şi numele a fost păstrat.

”Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la nou produs atunci când actriţa a spus “Uhhh... asta miroase ca vaginul meu” - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos. (Care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare) E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

 

Citește și: