O dietă drastică, mult sport şi încăpăţânare. Nu este doar reţeta vreunui regim-minune, ci parte a unei campanii de rebranding al unei agenţii de publicitate din New York: Viceroy Creative.

Dar pentru că imaginea acesteia nu se identifică doar cu produsele realizate, ci şi cu angajaţii săi, procesul de rebranding al companiei a devenit, în parte, un proces de rebranding personal. Mai exact al lui Aaron Bearce, CFO, al lui Gabrielle Rein – creative directro, al lui Raegan Gillette - account manager şi al preşedintelui agenţiei, David Moritz, scrie Business Insider.

Cei patru eu decis să se implice într-un mod inedit în „schimbarea feţei” Viceroy Creative, realizând un pictorial nud. Dar, pentru ca totul să fie perfect, protagoniştii au început pregătirile cu cinci luni înainte de a renunţa la haine în faţa aparatului de fotografiat. Concret, Aaron, Gabrielle, Reagan şi David s-au angajat să ţină o dietă care să le contureze siluetele precum cele ale unor modele profesioniste.

În primele patru luni, s-au concentrat pe realizarea unor exerciţii care să le întărească muşchii, să le regleze ritmul cardiac şi să le crească rata metabolică.

FOTO: Business Insider

Dar, pentru că sportul nu a fost suficent pentru îndeplinirea obiectivului final, în ultimele 30 de zile ale „programului”, cei patru s-au preocupat în special de alimentaţie. Aşadar, în respectiva perioadă, creativii au luat nu mai puţin de şase mese pe zi, structurate în aşa fel încât să le ofere energia necesară pentru putea duce planul la capăt.

Masa 1 – o jumătate de cană de terci de ovăz, jumătate de canp de lapte de migdale, jumătate de cană de mure, o lingură de shake de proteine fără carbohidraţi

Masa 2 – trei albuşuri de ou, ¼  dintr-un cartof fiert

Masa 3 – 85 de grame de carne de curcan, salată verde

Masa 4 – 85 de grame de pui fript şi ¼  dintr-un avocado

Masa 5 – 170 de grame de peşte,  ¼ dintr-o canp cu orez-iasomie fiert şi şase bucăţi se sparanghel

Masa 6 – 170 de grame carne de vită şi ¼ dintr-un avocado şi salată

În plus, aceştia nu au avut voie să consume deloc alcool şi, de asemenea, condimentele le-au fost interzise.

„Nu ne simţeam deloc obosiţi, pentru că organismul primea ceea ce avea nevoie”, a explicat David, asta în ciuda faptului că deşi consuma 1.700 de calorii pe zi, ardea peste 2.400. În cazul femeilor, raportul era de 1.300 la 2.000 de calorii. „Programul acesta provoacă un deficit de calorii zilnic, forţând astfel organismul să ardă grăsimile depozitate”, a adăugat David.

Pe de altă parte, programul nu a fost tocmai ieftin: nutriţionistul care a gândit dieta a taxat compania cu 2.800 de dolari, în vreme ce antrenorii de fitness au cerut 135 de dolari pentru fiecare sesiune de antrenament.

Şi totuşi, scopul final al programului i-a ţinut motivaţi pe Aaron, Gabrielle, Reagan şi David: „Când ştii că poza cu tine gol o să ajungă să fie văzută de atât de multe persoane, nu îţi vine să renunţi”, a spus acesta din urmă.

Drept urmare, pictorialul nud realizat odată cu încheierea programului a ieşit întocmai precum Viceroy Creative şi-a propus.

Citește și: