Gandul
3099 vizualizări 23 sep 2019

Susan Perry simţea că soţul ei, Gordon, o neglijează, fiind prea ocupat să îngrijeaască grădina şi un câine bolnav. Simţea că are nevoie de afecţiune aşa că s-a bucurat când a primit o cerere de prietenie pe facebook de la un bărbat mai tânăr.

Bărbatul i-a povestit bunicii că lucra în marină, pentru o companie petrolieră, i-a trimis fotografii cu locuinţa lui luxoasă şi cu fiul său de 14 ani. Au vorbit la telefon, el i-a făcut tot felul de complimente, s-a arătat interesat de ea şi disponibil să-i ofere afecţinea de care femeia simţea nevoia: „Părea interesat de viaţa mea. M-a întrebat ce pasiuni am, mi-a povestit viaţa lui. Mă îndrăgostisem”, a declarat femeia.

La scurt timp, mai tânărul bărbat a contactat-o disperat pe bătrână, spunându-i că fiul său a suferit un accident grav şi numai o operaţie costisitoare îi va salva viaţa. Aşa că bătrâna i-a trimis bani. Mai târziu, bărbatul a anunţat-o că are o problemă pe vasul în care se află şi are din nou nevoie de bani. Femeia şi-a vândut bijuteriile şi i-a trimis bani bărbatului care i-a promis că-i va restitui întraga sumă.

 „M-a numit îngerul lui păzitor şi mi-a trimis o mulţime de mesaje romantice. După ce femeia a cheltuit în total 40.000 de lire, fiul bărbatului de care era îndrăgostită a contactat-o şi i-a spus că tatăl său a murit.

„Simţeam că a murit dragostea vieţii mele”.

Femeia a povestit familiei prin ce a trecut şi i s-a spus că ar fi fost posibil să fie vorba despr eo înşelătorie. După ce a apelat la poliţie, a aflat că acel cont de Facebook era unul fals şi că toate imaginile erau furate. Femeia fusese înşelată.

În ciuda aşteptărilor, soţul femeii nu a părăsit-o şi i-a fost alături în continuare. „M-am simţit vinovat pentru că nu i-am acordat suficientă atenţie”.

 

Citește și: