Florin Badescu - Mediafax
679 vizualizări 9 sep 2015

Noul brand conţine patru tipuri de vibratoare, în forma unor torpile, decorate cu logoul trupei britanice. Modelele de jucării sexuale din brandul "The Official Pleasure Collection" sunt fabricate de producătorul Lovehoney şi sunt disponibile deja în magazine şi pe internet.

Unul dintre single-urile de pe albumul de debut al trupei Motörhead s-a intitulat "Vibrator".

"A trebuit să avem într-o bună zi un brand propriu de vibratoare, nu-i aşa? Se pare că a meritat aşteptarea", a spus Lemmy, solistul trupei.

Trupa Motörhead a fost nevoită să îşi întrerupă şi chiar să îşi anuleze recent mai multe concerte din cauza stării de sănătate precare a rockerului Lemmy.

Ajuns la vârsta de 69 de ani, Lemmy - al cărui nume real este Ian Fraser Kilmister - a fost avertizat de medici, care i-au spus că trebuie neapărat să îşi pună un stimulator cardiac dacă mai doreşte să susţină concerte. Lemmy a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, o afecţiune cauzată de numeroşii ani în care rockerul britanic a abuzat de alcool şi de droguri. În 2014, trupa Motörhead a fost nevoită să îşi amâne turneul european, după ce Lemmy, care suferă şi de diabet de tip 2, a fost diagnosticat cu un hematom.

În octombrie anul trecut, trupa Motörhead a lansat cel de-al 21-lea album de studio, "Aftershock", care este o continuare a materialului scos pe piaţă în 2010, "The World Is Yours".

De la înfiinţarea ei, în 1975, de Lemmy Kilmister, celebra trupă britanică a reuşit să vândă peste 50 de milioane de copii ale albumelor la nivel mondial.

După lansarea albumelor "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" şi "No Sleep 'Til Hammersmith", Motörhead a devenit una dintre cele mai populare şi apreciate trupe rock din Marea Britanie şi nu numai.

Talentul le-a fost apreciat şi recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: în 1980, trupa a câştigat discul de argint pentru albumul "Bomber", în 1991, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul "1916", iar, în 2001, a primit discul de aur pentru piesa "The Game". Printre hiturile trupei se numără "Ace of Spades", "Killed By Death" şi "Born To Raise Hell".

În 2012, Motörhead a susţinut un concert la Bucureşti, în cadrul OST Fest.

Citește și: