Gandul
8699 vizualizări 23 oct 2019

Radojka Kecman, în vârstă de 25 de ani, o artistă sârbă în vogă, a fost arestată în urma raidului poliţienesc asupra apartamentului ei din Novi Sad, din provincia nordică Voivodina, scrie dailystar.co.uk.

Imagini din timpul raidului poliţiei au fost publicate pe reţelele sociale. În locuinţa cântăreţei au fost găsite mai multe arme cu amortizor şi muniţie, pe care poliţiştii le-au înşirat pe o masă.

Potrivit presei locale, poliţia a descoperit în casa starului două puşti automate şi apoi au descins în locuinţa prietenului ei, un suedez pe nume Svetozar Zivkovici, în satul Bajmok, de lângă oraşul Subotica.

În apartamentul lui Zivkovici, poliţia a găsit 11 puşti automate, 11 pistoale cu gaz transformate în arme de foc, 10 amortizoare, muniţie, telefoane şi laptopuri.

Autorităţile îi suspectează pe cei doi de implicare într-un grup infracţional organizat. Mai mult, persoane din acest anturaj s-ar teme că artista va oferi detalii poliţiştilor, fapt pentru care femeia se află în custodia forţelor de ordine.

„Kecman este îngrijorată de arest. Plânge şi se teme de închisoare”, au declarat surse anonime pentru presa locală.

Acestea au mai adăugat că armele erau noi şi „dovezile arată că femeia şi bărbatul le păstrau pentru altcineva”.

Poliţia desfăşoară în prezent o investigaţie amplă pentru a afla cui aparţine arsenalul şi unde ar fi urmat să ajungă armele de foc.

Cântăreaţa şi prietenul ei suedez au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în timp ce ancheta continuă.

foto: Facebook

Citește și: