Silviu Bănilă
2583 vizualizări 11 apr 2019

Publicaţia arabă Al Baiyan scrie că femeia, care nu a vrut să-şi divulge numele, a înaintat divorţul la Camera Statutului Personal din Abu Dhabi, pentru a se separa de soţul ei iranian, mai tânăr cu 13 ani. Acesta i-ar fi cerut mereu să plătească totul, inclusiv alimentele şi facturile la utilităţi, scrie odditycentral.com.

Femeia mâniată a fost atât de decisă să scape de soţ, încât a renunţat la unele din drepturile ei financiare.

Aceasta s-a plâns că soţul ei zgârcit a rugat-o să înregistreze toate utilităţile pe numele ei, susţinând că el şi-a pierdut actele de identitate. Avocatul doamnei a declarat că bărbatul a rugat-o să facă numeroase cheltuieli, până când îşi rezolvă „problema” cu documentele.

„Nu a cheltuit un ban în căsnicia asta”, a declarat femeia, adăugând că a cumpărat toată mobila în casă. Colac peste pupăză, în loc să o aprecieze, soţul a început să o neglijeze. Atunci femeia a spus „gata!” şi a cerut separarea legală.

Divorţul acesta nu este însă cel mai rapid din istoria recentă. Recent, cititorii s-au minunat de cazul unui cuplu care a divorţa după trei minute de căsătorie, după ce soţul şi-a jignit soţia, făcând-o „proastă”. Un alt soţ a divorţat de mireasa sa după 15 minute de căsnicie, deoarece nu s-a înţeles cu socrul.

foto: Hepta

Citește și: