Silviu Bănilă
126 vizualizări 17 apr 2019

Cele cinci victime ale femeii - cu vârste cuprinse între 70 şi 80 de ani - au legătură cu parohiile şi fundaţiile umanitare locale şi se tem că răzbunările pe marginea terenurilor din orăşel să nu fi degenerat într-un mod sinistru.

Scrisori de ameninţare au fost trimise şi telefoane au fost date într-o campanie de teroare de 18 luni, în St Briavels, Forest of Dean, Gloucestershire, scrie dailystar.co.uk.

Femeia de vârstă mijlocie purta şi o perucă neagră, care a fost recuperată. Aceasta este căutată de poliţie după ce a vandalizat cu vopsea şase maşini, inclusiv o rulotă.

Suspecta a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce arunca vopsea peste un Land Rover, ulterior fiind găsit costumul acesteia.

Într-o altă filmare apare un tânăr cu glugă, care adânceşte şi mai tare misterul şi îi face pe oameni să se întrebe dacă femeia are un complice sau cineva s-a inspirat din faptele ei.

Consilierul parohiei din zonă, Andrew Clarke, a declarat că scrisorile oribile conţin materiale pornografice şi au fost puse în cutiile poştale şi uşile pentru pisici, în mijlocul nopţii.

John Hurley, un profesor de muzică, este ultima victimă a femeii. În urma vandalizării, maşina sa a ajuns la fiare vechi.

Daunele ajung la zeci de mii de lire sterline, vizând distrugerea a cinci maşini şi a unei rulote. Locuitorii pun la bătaie o recompensă de 2.000 de lire sterline pentru a o prinde pe autoarea actelor de vandalism extrem.

foto: captură youtube.com

Citește și: