Florin Jinga
3085 vizualizări 19 apr 2019

Bailey Jean Matheson i-a îndemnat pe alţii să „trăiască puţin", mesaj pe care familia acesteia l-a publicat în numele ei, după ce femeia murit pe 5 aprilie, scrie New York Post

„35 de ani nu pot părea mulţi, dar chiar a fost bine!", a scris femeia .

Matheson, care locuia în oraşul Halifax, şi-a explicat decizia de a nu continua chimioterapia după ce a fost diagnosticată în ianuarie 2017 cu un cancer rar care afectează ţesutul muscular neted.

Doctorii i-au spus că poate face tratamentul, dar era puţin probabil ca chimioterapia să învingă cancerul.

În schimb, când i-au spus că mai are doi ani de trăit, femeia s-a hotărât să profite de tot timpul rămas.

În timp ce se lupta cu cancerul, canadianca a călătorit în mai mult de 12 ţări, călătorind din Irlanda până în Caraibe, potrivit publicaţiei Today.

„Părinţii mei mi-au făcut cel mai mare cadou, sprijinindu-mi deciziile de a nu face chimioterapie şi m-au lăsat să trăiesc restul vieţii aşa cum am crezut eu", a scris Matheson. „Ştiu cât de greu le-a fost să mă vadă că mă opresc din luptă şi că las natura să-şi urmeze cursul", a adăugat femeia.

Canadianca i-a mulţumit iubitului ei, cu care s-a întâlnit cu doar trei luni înainte de diagnostic. „Pentru Brent ... n-ai avut nici o idee în ce ai intrat în momentul în care ai apărut în acea zi", a scris ea.

„N-aş fi putut cere un bărbat mai bun care să fie alături de mine la toate aventurile, întâlnirile, momentele amuzante, plânsetele şi în momentele când cedam", a spus aceasta în necrolog.

Ca un ultim sfat, Matheson a scris: „Nu băgaţi în seama toate fleacurile şi trăiţi puţin".

Foto: Bailey Matheson/ Facebook

Citește și: