Florin Jinga
1387 vizualizări 22 nov 2018

Femeia şi-a ucis iubitul acum trei luni, însă crima a fost descoperită abia acum, după ce unul dintre dinţii victimei au fost găsit în blenderul din casa femeii, informează BBC.

Aceasta a cedat la presiunea interogatoriului şi a recunoscut crima, explicând că a fost un moment de „nebunie”, scrie The National, un ziar de stat din Emiratele Arabe Unite.

Femeia, care are în jur de 30 de ani, era într-o relaţie cu victima de şapte ani. Aceasta a recunoscut că l-a ucis pentru că bărbatul i-ar fi spus că o părăseşte pentru a se căsători cu o altă femeie, tot din Maroc.

Autorităţile din Emirate nu au dezvăluit modul în care a fost omorât bărbatul, însă au spus că femeia a gătit un fel tradiţional de mâncare pakistaneză, cu orez. Rămăşiţele rămase au fost date unor maidanezi.  Crima a fost descoperită după ce fratele victimei a mers să-l caute pe bărbat şi a descoperit dintele în blender. Acesta l-a declarat apoi dispărut, iar testele ADN au scos la iveală faptul că dintele aparţinea victimei.

Iniţial, victima a încercat să nege acuzaţiile şi a spus că l-a dat afară pe bărbat din locuinţa pe care o împărţeau şi nu mai ştie nimic de el. După crimă, aceasta a cerut ajutorul unei prietene pentru a curăţa apartamentul.

Femeia a fost internată într-un spital pentru persoane cu probleme psihice până la finalizarea anchetei, pentru o evaluare.

Foto: Hepta

                                                                          

Citește și: