160 vizualizări 11 iul 2019

Aceasta a scris un articol despre acest subiect în ziarul Vegas-Review Journal, deţinut de soţul ei, Sheldon Adelson.

„Ar fi prea mult să ne gândim la ziua în care în Biblie va fi adăugată Cartea lui Trump, aşa cum este Cartea lui Esther care celebrează eliberarea evreilor din persia antică?”, a scris susţinătoarea Partidului Republican din Statele Unite ale Americii.

Miriam Adelson susţine că Donald Trump merită să aibă propria carte în Biblie deoarece preşedintele SUA i-a susţinut pe evrei şi israeliţi.

Publicaţia USA Today l-a contactat pe Joel M. Hoffman, evanghelist evreu şi autorul cărţii „The Bible Doesn't Say That” (n. red. - „Biblia nu spune asta”), pentru a descoperi ce înseamnă această propunere pentru scena politică americană.

Întrebat despre articolul lui Miriam acesta a declarat că „Adelson crede că Trump îi poate salva pe evrei. Cred că este cu adevărat surprinsă de faptul că preşedintele actual nu este iubit de prea mulţi oameni aşa cum ea o face”.

De asemenea, întrebat dacă o nouă carte ar putea fi adăugat Bibliei acesta a răspuns că „Nu există nicio şansă să adaugi o nouă carte în Biblie”, Joel explicând că versiunea Bibliei evreilor şi chiar şi versiunea Bibliei creştine estă de un mileniu şi nu a fost schimbată de tot atâţia ani. 

Foto: Hepta

 

Citește și: