Alexandra Mortu
156 vizualizări 24 oct 2019

Femeia a fost diagnosticată cu samhainophobia declanşată după ce s-a uitat la un film horror.

Catherine, care este profesoară, a fost diagnosticată şi cu „masklophobia”, frica de măşti şi costume, prin urmare, luna octombrie, luna Halloweenului, este una de groază pentru ea.

„De îndată ce vine sfârşitul lui august, încep să mă pregătesc sufleteşte pentru perioada care urmează pentru că realizez că mai e puţin timp şi lucrurile încep să se schimbe. De îndată ce în magazine încep să apară decoraţiunile de Halloween, măşti şi costume, nu mai pot ieşi în oraş. Îmi imaginez lucrurile acelea înfricoşătoare cum prind viaţă şi încep să mă urmărească printre raioane şi, de multe ori, mi se face rău fizic numai când mă gândesc la asta”, a povestit aceasta pentru Mirror.

Foto: Catherine Blackmore / Captură Mirror

Cele două fiice ale ei, când erau mici şi voiau să meargă la colindat cu ocazia Halloweeneului, încercau să îşi protejeze mama, astfel încât se îmbrăcau în costume la prietenii lor, nu acasă.

Aceasta a fost diagnosticată cu fobiile în 2009 care i s-au declanşat după ce s-a uitat la filmul horror din 1978 „Halloween”, al lui Jamie Lee Curtis.

Catherine a mărturisit că de-a lungul timpului a încercat şi metoda terpaiei, însă nu a avut succes întrucât, potrivit ei, „fricile îi sunt prea adânc înrădăcinate în minte”.

Foto: Pixabay

 

 

Citește și: