Silviu Bănilă
5487 vizualizări 20 iul 2019

O mamă cu patru copii din Utah găteşte folosind ingredientele găsite la gunoi şi insistă că aceştia sunt încântaţi de hobby-ul ei bizar.

Stacey Cole, o casnică în vârstă de 33 de ani, economiseşte 300 de dolari pe lună prin „pasiunea” ei de a căuta în tomberoane mâncare, săpun, jucării şi alte produse, scrie Daily Mail.

„Suntem foarte frugali şi nu ne este ruşine să adunăm din gunoaie, pentru a ne face viaţa mai bună”, a spus femeia.

Cole a fost crescută într-o familie care recicla aproape orice lucru şi în copilărie s-a îndrăgostit de acest mod de viaţă.

Primul ei soţ nu a fost însă prea încântat de ideea de a căuta în gunoaie şi s-au certat. Ulterior, aceasta s-a măritat cu Danny, un tip de 35 de ani, care adoră să umble, la rândul lui, prin tomberoane.

Începând cu aprilie 2019, femeia a adunat multe lucruri „utile” de la gunoi. Copiii ei de abia aşteaptă să primească produsele şi obiectele pe care le găseşte mama lor în tomberoane.

Femeia a economisit între 300-500 de dolari pe lună cu ajutorul hobby-ului ei şi a vândut unele din lucrurile găsite pentru a-şi scoate familia la restaurant.

Săpun, pastă de dinţi, decoraţiuni, haine, jucării, pe toate acestea Stacey le adună de la gunoi. De fiecare dată când caută în tomberoane, mămica respectivă se alege cu o „urticarie”, dar promite că lucrurile sunt spălate în amănunt, înainte să fie folosite.

Stacey spune că operaţiunea de căutare în gunoaie reprezintă, uneori, o provocare şi preferă să lucreze noaptea, departe de ochii paznicilor de la supermarketuri.

FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE.COM

Citește și: