Florin Jinga
37813 vizualizări 17 apr 2019

Femeia este acuzată că „a profitat de încrederea poziţiei sale pentru a-i abuza pe cei doi băieţi pe care i-a cunoscut în timp ce aceştia se întâlneau cu fiicele sale". Totul s-a petrecut când Coral Lytle era încă căsătorită, soţul ei depunând actele pentru divorţ la doar câteva zile după ce a fost arestată, scrie Daily Mail.

Abuzurile au avut loc în toamna lui 2017. Anchetatorii presupun că femeia şi-a ademenit victimele cu alcool şi trabucuri şi chiar a condus 15 mile pentru a se întâlni cu ei pentru sex. Unul dintre adolescenţi a recunoscut că a făcut sex cu Lytle de trei ori.

Surprinzător, unul dintre adolescenţi a spus că s-a simţit vinovat când a dat mâna cu soţul lui Lytle după făcuse sex cu ea.

„Victima a declarat că a fost ultima dată când a făcut sex cu acuzata pentru că s-a simţit vinovat atunci când a dat mâna cu soţul femeii", au spus procurorii.

Iniţial, Lytle a fost acuzată pentru 21 de infracţiuni sexuale, cele mai multe pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Femeia a fost de acord să pledeze vinovată pentru 12 dintre ele pentru o pedeapsă de şase ani de închisoare cu suspendare, între care cinci ani de probă, dar judecătorul nu a crezut că este o sentinţă adecvată.

Foto: Captură

Citește și: