Alexandra Mortu
408 vizualizări 9 apr 2019

Tânărul Chase Gabbard, în vârstă de doar 18 ani, a cerut-o în căsătorie pe mama celui mai bun prieten al său, în ciuda diferenţei de vârstă impresionante - 21 de ani. 

Acesta a declarat că „abia aşteaptă să se căsătorească” cu Jaimee Brown. 

Cei doi, care locuiesc în statul american Kentucky, s-au cunoscut foarte bine în decursul celor 7 ani şi au început să devină mai apropiaţi în 2013 când mergeau să alerge împreună deoarece femeia voia să slăbească. 

Chiar dacă au fost apropiaţi atât de mult timp, Chase şi-a dat seama că se simte atras de Jaimee abia după ce a împlinit 18 ani. Se pare că fiul femeii, Jaice, nu este împotriva relaţiei dintre cei doi. 

Femeia a declarat: „Am trei copii şi a trebuit să mă asigur că ei sunt de acord cu asta deoarece sunt prioritatea mea numărul 1. Niciunul dintre ei nu a avut nicio problemă cu asta, oricum ne iubim unul pe celălalt. Şi când i-am spus lui Jaice, nu a avut nimic împotrivă - încă sunt cei mai buni prieteni”.

Potrivit publicaţiei Daily Mail, Chase a cerut-o în căsătorie la doar două luni de relaţie iar de atunci i-a adresat întrebarea de aproape 300 de ori, în medie, în fiecare zi. 

„Îmi plac atât de multe lucruri la ea. Are un simţ al umorului foarte dezvoltat, mă face să nu mai fiu leneş şi multe alte lucruri”, a declarat adolescentul. 

Foto: Captură YouTube

Citește și: