Silviu Bănilă
4760 vizualizări 10 apr 2019

Georgina Clarke, în vârstă de 41 de ani, a apărut în programul Kyle Files alături de fiica ei de 23 de ani, pe care a încurajat-o încă de mică să danseze lasciv şi să facă sex cu bărbaţi bogaţi, scrie mirror.co.uk.

Atât Georgina, cât şi Kayla, s-au folosit de bani pentru a-şi finanţa intervenţiile chirurghicale plastice, cheltuind mai bine de 600.000 lire sterline.

Kayla a dorit să-şi mărească sânii încă de la vârsta de 11 ani şi i-a zis prezentatorului Jeremy Kyle că era disperată să arate precum Katie Price, idolul ei.

Tânăra nu a fost însă prea încântată de presiunea mamei sale asupra ei, care îi cerea tot mai mult.

„Ce fel de mamă îi permite fiicei ei de 18 ani să danseze şi să facă sex cu bărbaţi mai bătrâni, în schimbul banilor pentru operaţii estetice?”, s-a întrebat tânăra, care are acum 23 de ani.

Chiar dacă mama fetei a protestat şi a zis că îi plac buzele şi sânii măriţi ai tinerei, gazda Jeremy a catalogat-o drept „dezgustătoare”.

„Dacă fiica mea de 18 ani s-ar culca cu un bărbat de 50 de ani, în schimbul banilor, pentru a-şi mări sânii şi buzele, nu m-aş considera un părinte bun”, a declarat prezentatorul tv.

Femeia a recunoscut într-un final că stilul ei de părinte nu a fost chiar cel mai „potrivit”.

Totuşi, în timpul unei discuţii cu cei de la MailOnline, mama controversată nu a mai fost la fel de căită şi a spus că „munca” fetei sale cu bărbaţii în vârstă bogaţi a făcut-o fericită.

„Sunt atât de norocoasă să am o fiică precum Kayla, care-mi plăteşte operaţiile estetice. Nu mă deranjează că se culcă cu „sugar daddies” sau se dezbracă pentru bani, pentru operaţiile la care visăm amândouă. Sunt foarte mândră de ea”, a conchis femeia controversată.

foto: captură youtube.com

Citește și: