Laura Cojocaru
3227 vizualizări 1 apr 2019

„Tocmai am închis apelul cu o prietenă (acum fostă prietenă), la nunta căreia am fost acum câteva săptămâni. Probabil credeţi că a sunat oamenii să le mulţumească pentru că au participat la nunta ei. Drăguţ, nu? Greşit!”, şi-a început povestea nuntaşa, scrie The Mirror.

O femeie a rămas fără cuvinte când prietena ei, la nunta căreia a participat de curând, a sunat-o să-i ceară mai mulţi bani.

„I-am oferit 200 de dolari şi o lumânare-ornament în valoare de 75 de dolari. În total 275 de dolari”.

Dar cadoul nu a fost suficient pentru a acoperi cheltuielile de nuntă.

„Mi-a spus că pentru prezenţa mea şi a soţului meu la nuntă, ea a cheltuit 500 de dolari. Aşa că ar mai trebui să-i dau încă 300 de dolari pentru a fi echitabil.

Femeia a recunoscut că nunta era într-adevăr una scumpă.

„Avea o nuntă frumoasă, o mulţime de oaspeţi, o mulţime de vin şi mâncare. Au existat chiar şi focuri de artificii, iar cei doi proaspăt căsătoriţi au plecat într-un yacht în luna de miere”, a recunoscut femeia.

„La început am crezut că glumea, dar era serioasă. Nu a considerat că lumânarea este un adevărat cadou pentru că „nu poate face nimic cu ea şi nici măcar nu i-am luat lumânarea cea mai mare, pe care o voia. Cea mai mare lumânare costa 150 de dolari”, a subliniat nuntaşa.

„Eu sunt din Australia şi noi nu obişnuim să oferim cadouri de nuntă care să acopere cheltuielile. 200 de dolari este o sumă mare pentru mine”, a conchis invitata.

Comentariile încurajatoare nu au întârziat să apară:

„Nu pune la suflet! Tu ai făcut tot ce ai putut! E foarte urât din partea ei. De ce oamenii se aşteaptă să le fie acoperite cheltuielile pentru nunţile lor extravagante?”, au comentat internauţii.

 

Citește și: