8342 vizualizări 9 oct 2019

ATENŢIE! Articolul conţine imagini cu conţinut explicit

Tânăra de 35 de ani a renunţat la jobul ei de web designer pentru a deveni un model Instagram.

În doar 2 ani, aceasta a reuşit să îşi dezvolte contul de Instagram până la peste 3,2 milioane de followeri, dar şi să colaboreze cu diferite branduri din industria de fashion.

În prezent, aceasta postează în mod regulat pe contul ei de Instragam, @andreaabeli.

Tânăra, absolventă a unui master în Drept, crede că reuşeşte să se facă remarcată prin atitudinea ei directă şi sinceră.

 
 
„Lumea mă cunoaşte că sunt directă şi spun lucrurilor pe nume. Şi sunt sinceră şi în ceea ce priveşte operaţiile estetice pe care mi le-am făcut”, a mărturisit Andrea.

Andrea şi-a deschis propria firmă de marketing în 2014 prin intermediul căreia ajută diferite modele să îşi dezvolte o carieră cu ajutorul reţelelor de social media, relatează Daily Star.

Influenceriţa a mărturisit că în prezent poate câştiga chiar şi aproape 5.000 de dolari doar de pe urma unei singure postări.

„În prezent postez poze şi videoclipuri mai conservatoare pentru că am impresia că Instagramul discriminează femeile mai voluptoase precum mine. Întotdeauna încerc să combin umorul şi sex appeal-ul pentru a crea conţinut”, a menţionat modelul.

 

Citește și: