56019 vizualizări 23 aug 2015

O plimbare de seară era să se termine prost pentru Georgia Bradley, o studentă din Marea Britanie. Se limba singură pe o plajă din Creta când doi bărbaţi s-au apropiat de ea, propunându-i să bea ceva împreună. În momentul în care i-a refuzat unul dintre ei a devenit agresiv. Salvarea nu a venit însă de la prietenul său care intrase într-un magazin din apropiere, ci de la o căţea fără stăpân care a alergat spre tânără şi a început să latre la agresori.

„M-a salvat, cu siguranţă că a simţit că ceva nu este în ordine”, a spus studenta care i-a pus numele Pepper căţelei. A doua zi însă ea şi prietenul ei s-au întors în Anglia şi nu au găsit atât de repede pe cineva care să aibă grijă de Pepper. „Când am plecat spre aeroport, ne-am uitat în urmă şi Pepper alerga după maşină. Mi s-a rupt sufletul”, a povestit  Georgia.

Tânăra nu a putut uita căţeluşa, astfel că după câteva săptămâni s-a întors în Creta să o găsească pe „mica salvatoare”. Când s-a întors pe plajă, Pepper era acolo. 

Trei săptămâni mai târziu, Pepper era gata să plece spre Anglia, însă nu singură. Era gestantă şi la o săptămână de la sosirea în Regat a fătat şase pui. A fost favoarea pe care Georgia i-a întors-o când Pepper avea mai multă nevoie.
 
 

Citește și: