Silviu Bănilă
13498 vizualizări 5 iun 2019

După ce Travis Fieldgrove s-a reîntâlnit cu fiica lui biologică, pe care nu a cunoscut-o niciodată, relaţia ar fi putut rămâne una normală, de genul tată-fiică, dar lucrurile au degenerat într-un incest, scrie allthatsinteresting.com.

Bărbatul de 40 de ani s-a căsătorit cu propria fiica şi a fost condamnat la doi ani de închisoare, în data de 30 mai, pentru incest. Între timp, soarta juridică a fiicei sale de 21 de ani, Samantha Kershner, rămâne incertă.

Potrivit declaraţiei date de Kershner la poliţie, ea şi Fieldgrove s-au văzut iniţial în urmă cu trei ani, după ce tânăra i-a cerut mamei sale să o pună în legătură cu tatăl pe care nu-l cunoscuse niciodată.

Mama a pus la punct întâlnirea şi cei doi s-au văzut, dezvoltând o relaţie tată-fiică.

foto: Facebook

Cei doi nu au dezvăluit detalii despre momentul în care relaţia normală s-a transformat într-una romantică şi sexuală, dar au recunoscut că au făcut sex pentru prima oară în data de 10 septembrie 2018. În data de 1 octombrie, tatăl şi fiica s-au căsătorit.

Documentele judecătoreşti arată că poliţia a discutat iniţial cu Fieldgrove şi Kershner despre relaţie în septembrie, după ce a primit un pont de la mama lui Kershner.

Ambele părţi au recunoscut că relaţia are o natură romantică şi sexuală, cei doi crezând la început că nu sunt tată şi fiică.

Nu se ştie dacă au spus o minciună poliţiei, dar nici nu are importanţă, deoarece testele ADN au arătat clar că bărbatul este tatăl fiicei sale, cu care a făcut sex şi a pus bazele unei căsnicii.

foto: Facebook

Cei doi au fost arestaţi în ianuarie şi totul a ieşit la iveală. Fieldgrove, de exemplu, a declarat în faţa autorităţilor că nu a crezut, la început, că femeia este fiica lui, deoarece nu şi-a regăsit numele în certificatul de naştere al acesteia.

Individul a mai spus că regretă întreaga aventură şi se simte jenat. Avocatul acestuia a declarat că Fieldgrove a suferit o leziune la creier şi nu este o persoană „funcţională” din toate punctele de vedere.

La început, Kershner a negat că a făcut sex cu tatăl ei, dar nu i-a impresionat pe poliţişti. Ulterior, a recunoscut adevărul: „femeia a decis să întreţină relaţii sexuale cu tatăl ei din cauza competiţiei de gelozie avute cu sora ei, care dorea să facă acelaşi lucru”.

Fieldgrove va face doar 144 de zile de închisoare pentru fapta sa de incest.

Foto: Facebook

Citește și: