Alexandra Mortu
1064 vizualizări 6 apr 2019

În dimineaţa zilei de 17 iulie 2018, fata a trăit şocul ei. Deşi când se dusese la culcare, cu o seară în urmă, avea stomacul plat, a doua zi s-a trezit însărcinată, având abdomenul ieşit foarte mult în exterior.

Fiind în şoc, proapăta mămica şi-a chemat alarmată mama, care, la rândul ei, a fost surprinsă de ceea ce se întâmpla. Nici măcar bunica nu a ştiut ce explicaţii să ofere pentru un eveniment atât de neaşteptat şi surprinzător.

Emmalouise Leggate a fost dusă de către bunica la spital, unde a aşteptat în maşină până aceasta s-a întors cu o moaşă. Însă surpriza cea mare a avut loc abia când cele două femei s-au întors la maşină - Emmalouise deja născuse o fetiţă pe bancheta din spate.

De când se trezise şi până a născut trecuseră abia 45 de minute. 

Tânăra a mărturisit că nu prea avut simptome specifice unei femei gravide: nu a avut greţuri de dimineaţă, nici pofte inexplicabile şi, mai ales, zona abdominală nu îi crescuse deloc.

„Nu aveam burtă. Doar mă îngrăşasem puţin şi mama mi-a sugerat să fac plimbări, căci mă tot plângeam de asta. Luasem în greutate pe tot corpul, dar mai ales pe braţe, pe picioare, în zona feţei. Stomacul nu mi-a crescut deloc.”

Potrivit doctorilor care au examinat-o, bebeluşul a crescut spre zona spatelui, fapt destul de comun, de aceea nu i-a crescut stomacul deloc.

 

Citește și: