Gandul.info
Silviu Bănilă
1022 vizualizări 4 mar 2018

Rafaela Lamprou, în vârstă de 24 de ani, din Cipru, l-a născut în urmă cu şapte luni pe fiul ei, Anjelo, dar şi-a dat seama că produce lapte matern în exces, scrie independent.co.uk.

„Aveam prea mult - îmi ocupa tot congelatorul. Era plin ochi. Nu ştiam la ce să-l folosesc”, a mărturisit Rafaela.

După ce a rămas fără spaţii de depozitare, tânăra a început să-l doneze altor mame, care nu reuşeau să producă suficient lapte pentru bebeluşi - până când culturiştii au luat legătura cu ea.

„Am început să le vând laptele matern. Provin din domeniul culturismului. Spun că este bun pentru masa musculară”.

„Apoi m-au contactat tot felul de bărbaţi cu fetişuri”, a povestit tânăra din Cipru.

După ce a observat că există o piaţă uriaşă formată din bărbaţi care caută lapte matern, Lamprou a decis să vândă doi litri pe zi.

A reuşit astfel să strângă suma de 5.000 de euro, după ce a produs aproape 500 de litri de lapte matern, pe care i-a vândut străinilor.

În prezent, Lamprou, care locuieşte cu soţul ei Alex şi cei doi fii, oferă lapte matern la comandă, iar clienţii bărbaţi nu se lasă aşteptaţi - tânăra a precizat că afacerea provoacă o oarecare „dependenţă”.

„Am făcut un grup pe Facebook, unde oamenii mă abordează. Mi-am făcut teste, vor să se asigure că nu fumez şi nu beau”, a spus Lamprou.

De asemenea, Rafaela este prezentă pe un site unde bărbaţii o pot aborda pentru a cumpăra lapte matern.

Ea nu ştie ce vor face aceştia cu laptele, după ce îl achiziţionează, dar nici nu se arată interesată.

Culturiştii consumă lapte matern pentru că are calorii şi nutrienţi. Laptele matern ajută la creşterea rapidă a bebeluşilor şi efectul în cazul adulţilor poate fi acelaşi, spun cercetătorii.

Cât despre fetişurile legate de laptele matern, Rafaela a declarat: „A fost puţin ciudat la început, dar cât timp nu îmi cer să le arăt o parte intimă a corpului meu, nu mă deranjează. Sunt deschisă la minte”.

foto: screenshot independent.co.uk

Citește și: