Sorina Ionaşc
4598 vizualizări 14 apr 2012

La trei ani după ce s-a trezit tatuată pe jumătate din faţă, o tânără din Belgia a încercat să-şi şteargă cele 56 de steluţe, însă nu a reuşit nici măcar în urma unei operaţii cu laser, scrie Daily Mail.

Kimberley Vlaeminck, fata în vârstă de 21 de ani, a încercat să-şi elimine tatuajul facial printr-o operaţie estetică specială, în valoare de aproximativ 9.000 de lire, însă rezultatul a fost dezamăgitor, observându-se doar o mică urmă de decolorare.

În iunie 2009, când fata a împlinit 18 ani, a mers la un salon pentru a-şi tatua steluţele pe faţă. La vremea respectivă, ea a susţinut că a adormit, iar specialistul i-ar fi făcut, fără acordul ei, 56 de stele, în loc de 3. Cu toate acestea, ea a recunoscut ulterior că a minţit, scuzându-se că i-a fost frică de reacţia tatălui ei.

Iniţial, Rouslan Toumaniantz, artist în tatuaje, s-a oferit să suporte jumătate din cheltuielile pentru operaţie, retrăgându-şi ulterior oferta. Acesta a recunoscut că nu-i pare rău că a realizat tatuajul tinerei, mai ales că micul scandal i-a adus mulţi clienţi. De atunci, Toumaniantz prestează astfel de serivicii doar cu acordul scris al clientului.

Citește și: