Alexandra Mortu
5075 vizualizări 21 apr 2019

În timp ce Sandra, care este bunică, se bucura de o seară într-un bar alături de iubitul ei Pete, a trăit un sentiment neaşteptat atunci când a văzut-o pe Sharon Hughes.

Femeia, mamă a doi copii, se simţea ca într-o poveste atunci când s-a îndrăgostit. 

Sandra, în vârstă de 55 de ani, care a avut o căsnicie de opt ani înaintea relaţiei de 18 cu Pete, a mărturisit că „Niocodată în viaţa mea nu m-aş fi uitat la o femeie. Dar era ceva intrigant la ea (n. r. Sharon). Lumina toată camera, ăsta e singurul mod în care o pot descrie”.

Femeia care a cucerit-o pe Sandra se numeşte Sharon Hughes şi, de când a văzut celebrul „Cenuşăreasa”, şi-a dorit să fie Prinţul Fermecător pentru cineva. Iar atunci când a întâlnit-o pe Sandra, a ştiut că şi-a găsit prinţesa. 

Potrivit publicaţiei Mirror, deşi amândouă erau în vacanţă cu partenerii lor, au creat rapid o legătură. 

Sandra a mărturisit că „Lucrurile mici m-au făcut să îmi dau seama că simt ceva mai mult. Stăteam la piscină, iar Sharon discuta cu prietenii ei şi nu am vrut să înot pentru că nu voiam ca ea să mă vadă în bikini. Mă gândeam că îmi place de ea şi că vreau să o cunosc mai bine”. Aceasta a continut povestind despre anumite gesturi romantice pe are le făcea femeia: „Este o mare cuceritoare. Atunci când mergeam la plajă, îmi căra bagajele... era un adevărat gentleman.”

Cuplul s-a căsătorit în urmă cu o lună iar nunta a avut o temă din poveşti: Sharon drept Prinţul Fermecător iar Sandra drept Cenuşăreasa. 

Foto: Hepta

Citește și: