Un om de afaceri din Galaţi a pus la punct un proiect inedit. Nicu Bezman construieşte apartamente la subsolurile blocurilor. Amenajarea acestora costă aproximativ 10.000 de euro, fapt ce a atras atenţia multor gălăţeni, relatează Digi24.

„Sunt interesaţi din punct de vedere financiar, pentru că oamenii nu-şi permit să acceseze un apartament la etaje intermediare şi, în principiu, cererea este mai mare ca oferta”, a explicat Mihaela Bălău, agent imobiliar.

În plus, Bezman susţine că avantajele locuirii într-un astfel de apartament nu ţin doar de partea financiară: zgomotul exterior este redus semnificativ, vara este mai răcoare, iar iarna, mai cald.

FOTO: Digi24

FOTO: Digi24

„Vin cu oferta către asociaţiile de proprietari, preiau subsolul să fac spaţii de locuit. Cât stă blocul acolo nu vor mai avea probleme cu instalaţiile la subsol şi vreau să contorizez individual apa rece”, a explicat gălăţeanul.

FOTO: DIgi24

În prezent, Nicu Bezman a început negocierile cu mai multe asociaţii de locatari, care trebuie să-şi dea acordul pentru realizarea acestui tip de proiect.

Citește și: