Laura Petrescu
Cosmin Pirv
46 vizualizări 25 apr 2019

Reprezentanţii unui complex de patru stele din Braşov au pregătit, pentru cei care vor să petreacă sărbatorile la munte, două tipuri de oferte: un pachet de 4 nopţi, respectiv unul de 3 nopţi de cazare cu demipensiune. Vacanţa de patru nopţi costă 1.285 de lei/persoană, în camera dublă, sau 1.430 de lei, pentru persoana cazată în apartament.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 5 ani se oferă gratuitate la cazare şi masa, în măsura în care nu se doreşte un pat suplimentar. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 14 ani se va achita doar 306 lei pentru masa, în timp ce un pat suplimentar, oferit la cerere, costă 360 de lei.

Pachetul de trei nopţi costă între 920 lei şi 1.280 lei de persoană, în funcţie de tipul camerei ales. Unitatea acceptă şi plata cu tichete de vacanţă.

Pe lângă cazare şi demipensiune, care constă în mic dejun şi cină sub formă de bufet suedez, turiştii au incluse masa festivă de Paşte, acces la piscina acoperită, încălzită, cu apă sărată, la saună, sala de fitness sau sala de jocuri. O formaţie va cânta live în fiecare seară pentru turişti. Cei care vor să asiste la slujba de Înviere vor putea merge la Biserica „Sfânta Adormire” din Săcele.

De la 1.500 lei pornesc tarifele percepute de un hotel de patru stele din Poiana Braşov. Pachetele cuprind 3 nopţi de cazare, cină bufet sau festivă de Paşte, iar în seara Învierii turiştii vor fi primiţi cu ouă roşii, cozonac şi vin. Pentru cei mici este amenajat loc de joacă, dar va fi şi un program special destinat copiilor. Parcarea şi internetul sunt gratuite şi se oferă 20% reducere la tratamentele SPA.

Pentru cei care doresc să petreacă sărbătorile de Paşte în aer liber, departe de forfota oraşelor, Viscri este destinaţia ideală. Satul încă îşi păstrează autenticitatea, iar cazarea se face în case vechi, restaurate, dar decorate cu obiecte vechi, originale şi bine păstrate. În plus, în camere nu există televizor. Liniştea este un punct forte al acestui sat, turiştii putând opta să viziteze cetatea sau să facă drumeţii pe jos sau cu bicicleta.

„Am folosit de câte ori a fost posibil materiale de construcţie tradiţionale. De asemenea, peste tot unde a fost posibil, am păstrat elementele de construcţie originale sau contemporane cu perioada de construcţie a casei. Am evitat folosirea cărămizilor şi a ţiglelor moderne. Unele elemente constructive care au alterat originalitatea casei în ultimii 50 de ani au fost îndepartate. Acum, de la faţadă pâna la detaliile de interior, casa se integrează în specificul original al satului transilvănean”, se arată în descrierea unei pensiuni din Viscri.

Pentru perioada 26-29 aprilie, pachetul turistic la Viscri costă aproximativ 1.000 de lei de persoană.

Oferta include 3 nopti de cazare cu mic dejun, cadouri de la Iepuraş, două cine şi prânz festiv în ziua de Paşte.

La Predeal, preţurile sunt mai mici decât în Poiana Braşov. Paştele la un hotel de 4 stele costă între 910 lei şi 1.180 de lei de persoană. Sunt incluse 3 nopţi de cazare şi cine festive.

Turiştii vor petrece pe muzică live, iar accesul la SPA şi sala de jocuri este gratuit. Va fi organizată şi o petrecere pentru copii, cu animator, în locul de joacă.

 

 

Citește și: