După ce în ultimul timp s-a afişat în ipostaze extrem de sexy, cântăreaţa americană Miley Cyrus a primit o ofertă de colaborare din partea unei companii din industria pornografică.

GameLink trimis artistei în vârstă de 20 de ani o scrisoare, propunându-i să regizeze un film pentru adulţi, relatează TMZ. În plus, producătorii i-au promis vedetei un contract în valoare de 1 milion de dolari şi libertate totală de exprimare.

„Credem că o femeie atât de puternică a secolului al XXI-lea aşa cum eşti tu este alegerea ideală pentru a prezenta lumii viziunea artistică a lumii divertismentului pentru adulţi”, se arată în scrisoare. „Noi, cei de la GameLink, credem că aceasta este şansa ta de a arăta lumii că nu mai eşti o fetiţă şi că nu eşti dispusă să cedezi în faţa presiunilor sau să-i faci pe plac lui Sinead O’Connor, care este doar geloasă pe succesul tău”, au mai scris reprezentanţii companiei, făcând referire la scrisoarea pe care cântăreaţa irlandeză Sinead i-a trimis-o lui Miley de curând.

Atunci, aceasta i-a cerut mai tinerei sale colege de breaslă să lupte împotriva "exploatării" din industria muzicală, sfătuind-o să nu permită să se transforme într-o "prostituată" doar de dragul promovării.

"Nimic bun nu poate să apară pe termen lung dacă vei accepta să te laşi exploatată. Te rog, pe viitor, să refuzi atunci când ţi se va cere să te prostituezi", afirma Sinnead O'Connor în acea scrisoare deschisă. „Sunt extrem de îngrijorată de faptul că persoanele din jurul tău te-au făcut să crezi, sau te-au încurajat să crezi, că ar fi foarte «cool» să apari goală şi să lingi un ciocan în videoclipurile tale. De fapt, îţi vei irosi talentul dacă le vei permite să te «prostitueze» astfel, indiferent dacă cei care recurg la acest tip de «prostituţie» sunt reprezentanţii industriei muzicale sau tu însăţi", mai spunea aceasta.

Miley a igonorat complet însă sfaturile lui Sinead. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte propunerea venită din partea companiei GameLink, vedeta nu a precizat încă dacă va accepta sau nu.

Totuşi, nu este pentru prima dată când americanca este căutată de reprezentanţi din industria filmelor pentru adulţi. Anul trecut, o altă companie i-a propus acesteia să filmeze un segment erotic împreună cu o altă femeie. Atunci, Miley Cyrus a declinat oferta.

 

Citește și: