Razvan Tupa
2650 vizualizări 26 feb 2019

Cu 77.327 de spectatori care au intrat în cinematografe să vadă filmul în cea de-a două săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 spectatori, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Despre succesul noului său film, regizorul Cristina Jacob spune: "Vă mulţumesc că existaţi! Vă mulţumesc că aţi venit şi veniţi în număr atât de mare la film. Noi existăm datorită vouă. Acest film şi cinematografia românească există datorită vouă, publicul nostru! Ţin să vă felicit că-i susţineţi şi pe ai voştri, cei care fac filme. Acest succes este al nostru, al tuturor. Împreună am reuşit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane. Împreună putem şi noi! Nu numai în film, în toate celelalte! Sunt bucuroasă că au venit atât de mulţi plătitori de bilete. Asta înseamnă că au prins curaj spectatorii noştri să vină la film şi să încurajeze astfel cinematografia noastră. Puţini ştiu câtă muncă e în spate, cât de mult timp durează să faci un film, cât de mulţi profesionişti lucrează la acest puzzle şi cât de mulţi bani sunt implicaţi. Şi, pentru a avea calitatea pe care am obţinut-o cu acest film, aveam nevoie de susţinerea întregului public. E o bucurie pentru noi să vedem că primim şi recompensa. E o încurajare să tot facem filme de acest gen.”

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu, în calitate de scenarist şi autor al bestsellerului după care s-a făcut ecranizarea, adaugă: "Vă mulţumesc din suflet că veniţi la film şi că vă place ceea ce vedeţi. Ne bucurăm, din toată inima, că sunteţi alături de noi în această călătorie".

Iar interpretul rolului principal, Bogdan Iancu le mulţumeşte cinefililor printr-un mesaj video:

Comedia "Oh, Ramona" este o producţie Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, care rulează în prezent în 92 săli de cinema din 50 oraşe din România.

Biletele pot fi achiziţionate de AICI.

Mai multe detalii se găsesc pe Facebook  Instagram şi YouTube.

 

Citește și: