Departamentul Corespondenţi
4086 vizualizări 17 feb 2019

"Îl recomand. Mi-a plăcut schimbarea personajului principal", spune un spectator din Târgu Jiu.

Tinerii recomandă filmul "Oh, Ramona". Unii spun că e o comedie reuşită, alţii cred că pentru tineri e o lecţie de viaţă.

"Îl recomand pentru că este o idee foarte tare a filmului, este o poveste foarte reală care se întâmplă cam des. Mi-a plăcut felul în care a fost filmat şi chestiile care apăreau şi pe ecran când era o glumă. E foarte tare”, spune şi o clujeancă.

Comedia „Oh, Ramona” i-a impresionat pe tinerii din Ploieşti. "Da, a fost amuzant filmul, nu a fost neapărat limbajul vulgar şi de aceea l-aş recomanda", spune un tânăr.

"Este un film românesc şi cred că este important pentru noi să sprijinim această industrie a noastră. Are un vibe nou şi... nu ştiu... este frumos, este special pentru noi, pentru tineri şi chiar îţi dă un vibe şi un feeling bun. Cu siguranţă l-aş recomanda", completează o spectatoare.

"Oh, Ramona!" e filmul românesc filmat în engleză la Braşov, Constanţa şi Bucureşti, cu o distribuţie din care fac parte, alături de tineri actori şi vedete din România, şi mulţi artişti din Marea Britanie şi de peste Ocean.

Regizorul Cristina Jacob are deja fanii ei, după succesul comediilor "Selfie" şi "Selfie 69", iar acum aceştia au ocazia să dezbată cu fanii cărţii lui Andrei Ciobanu ce are varianta văzută a poveştii de a provocat reacţiile entuziaste ale publicului larg încă înainte de premiera oficială a filmului, aproape toate biletele pentru proiecţiile organizate în avanpremieră fiind epuizate. Abia acum, când comedia a intrat în programul cinematografelor din toată ţara, se va putea vedea cu ce iese filmul în evidenţă în materie de adolescenţă şi maturizare la nivel de alegeri sentimentale.

Comedia "Oh, Ramona!" a fost lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor.

 

Citește și: