Fosta prezentatoare a participat wekend-ul trecut la un marş pentru viaţă, manifestare prin care susţinătorii au militat pentru eradicarea avortului şi promovarea valorilor creştine, scrie Apropo TV.

 "Avem destule orfelinate ca sa ne permitem aducerea pe lume a copiilor nedoriţi? Poarte ar fi mai utilă popularizarea metodelor contraceptive pentru a nu se ajunge la avort", i-a transmis o tânără vedetei.

În replică, Olivia Steer a explicat că susţine doar promovarea unor discuţii despre valorile familiei. "Nimeni nu-si propune să interzică sau să oblige pe nimeni de nimic. Fiecare e liber să consimtă sau nu să aducă pe lume un copil. Dar asta nu ne împiedică să discutăm, fără ipocrizie, despre implicaţiile morale, sociale, economice ale deciziilor noastre, nu-i aşa?", a fost răspunsul prezentatoarei.

Între timp, în ţările în care s-au dat legi anti-avort au început să se înregistreze decese în rândul mamelor. Recent, în Paraguay, o fetiţă de 14 ani a murit în timp ce năştea. Ea fusese victima unui viol, iar în Paraguay avortul este interzis chiar şi când femeia este violată.

Citește și: