Departamentul Economic
852 vizualizări 11 nov 2011

Câteva zeci de persoane, peste 50 conform datelor Orange România, au participat joi seară în complexul comercial Băneasa din Bucureşti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pieţei locale de telefonie mobilă.

Orange a înregistrat câteva sute de precomenzi, iar în seara de joi peste 50 de persoane au anunţat că vor veni la magazinul Orange din Băneasa Shopping City pentru a fi primii utilizatori ai companiei care intră în poseesia celui mai recent gadget Apple, a precizat Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului.

Compania a expus începând cu ora 22,00 telefonul iar la ora 23,30 a început livrările către clienţi care comandaseră mobilul. "iPhone este unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din portofoliul Orange, dar nu este singurul care înregistrează vânzări bune", a spus Jean Francois Fallacher, CEO al Orange România.

Samsung Galaxy S este unul dintre rivalii iPhone care a înregistrat vânzări foarte bune, fiind la un moment dat - în perioada în care utilizatorii aşteptau deja noua generaţie iPhone, într-o poziţie foarte competitivă în raport cu gadgetul Apple, a adăugat Ducarroz.

iPhone 4S este lansat în seara de joi, prin evenimente care au loc în Bucureşti şi alte oraşe din ţară şi de Vodafone. Şi Cosmote are în ofertă iPhone 4, însă compania nu a organizat un eveniment special de lansare în această seară. Pe piaţa din România există aproximativ 300.000 de gadgeturi mobile Apple (iPhone şi iPad, potrivit estimărilor neoficiale de pe piaţă).

Citește și: