Monica Stoica
26097 vizualizări 9 mai 2016

Se pare că motivul despărţirii rock star-ului Ozzy de soţia sa, Sharon, vedetă de televiziune, nu-i abuzul de substanţe. Cuplul a mai trecut printr-o despărţire, în 2013, când Sharon l-a părăsit pe Ozzy, pentru că superstarul îşi pierduse controlul: era dependent de alcool şi droguri.

O sursă apropiată vedetelor a mărturisit pentru E! News că Ozzy şi Sharon au hotărât de comun acord ca rockerul să se mute temporar din căminul unde locuiau împreună. Pe de altă parte, se pare că separarea nu are nicio legătură cu adicţiile lui Ozzy. Sursa a declarat că Ozzy n-a pus gura pe alcool de mai bine de 3 ani. Ozzy nu nu s-a atins nici de droguri în tot acest timp.

Ozzy şi Sharon s-au cunoscut la începutul anilor '70 când Ozzy era pe culmile gloriei, alături de trupa Black Sabbath. Sharon i-a devenit mai târziu impresar. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii, pe Aimee, Kelly şi Jack. În afară de Aimee, ceilalţi membri ai familiei Osbourne au devenit faimoşi după ce au acceptat să "joace" în reality show-ul produs de MTV, "The Osbournes".

Reality show-ul "The Osbournes" a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 până în martie 2005, într-o perioadă în care ambii copii ai soţilor Osbourne, Kelly şi Jack, erau adolescenţi. Kelly Osbourne a devenit între timp designer de modă şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E. Jack Osbourne şi-a construit la rândul lui o carieră în televiziune, însă a fost diagnosticat cu scleroză în plăci în 2012.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Cei patru muzicieni din componenţa originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Veteranii rockeri britanici au anunţat, în noiembrie 2011, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.
 

 

 

Citește și: