852 vizualizări 24 iul 2019

Îmbrăcămintea pentru femei înseamnă mai mult decât o modă în sine. Este un mod ideal de a reflecta statutul social, fiind în acelaşi timp un instrument impresionant de expresie. Hainele, prin natura lor inspiră individualitate, amprenta este vizibilă în concurenţa dintre marii producatori de articole vestimentare în design-uri ce revoluţionează trendurile.

Un retailer renumit pe piaţa articolelor vestimentare dedicate publicului feminin este DyFashion. Aceştia surprind prin modele noi prezentate săptămânal. Este cert că femeile au grijă de garderobă din dorinţa de a fi mereu la modă. Rochiile sunt un element veteran din achiziţii, din acest motiv, business-ul DyFashion şi-a cunoscut originile pe aceasta nişă.

Rochiile exprimă eleganţă şi feminitate indiferent de ocazie

În opinia doamnelor şi domnişoarelor, hainele sunt un mod de exprimare a personalităţii. În plus, pe langă acest aspect este luată în considerare şi apariţia ce se doreşte a fi una impecabilă. În cele ce urmează, rochiile vor fi în centrul atenţiei.

Despre rochii – pasiunea atemporală a doamnelor şi domnişoarelor. Aceste articole vestimentare nu oferă doar eleganţă şi aer diafan ci impun încredere celor ce le poartă. De cele mai multe ori rochiile sunt alese în cadrul evenimentelor festive sau cu prilejul ocaziilor deosebite.

Industria modei cunoaşte o continuă evoluţie, ceea ce aduce o anumită provocare la shopping. Variantele online sunt tot mai accesibile, de aceea, DyFashion a ales să se dezvolte în acest sens.

Unul dintre principalele aspecte ce trebuie luate in considerare în alegerea potrivită a rochiei este modelul croiului şi lungimea ce încadrează un stil aparte.

  • Clasicele rochii lungi

Rochiile lungi denotă un stil clasic, însă chiar dacă în prezentări sau în poze se pliază perfect, construind un aspect inedit, acestea nu se potrivesc oricui. Un fapt ce atestă acest lucru se regăseşte şi în variantele alese de vedetele consacrate. Spre exemplu, minionele sunt avantajate mai ales de rochii midi sau scurte.

 

Dacă totuşi se optează pentru rochii lungi este important să aibă elemente definitorii precum un crepeu sau decoraţiuni în parte bustului.

  • Rochiile mini şi midi

Aceste modele sunt concepute special pentru a evidenţia calităţile estetice ale piciorului. Cele ce se bucură de o formă a piciorului sexy pot alege oricand aceste stiluri. Un model ce încadrează totuşi tipuri diferite de siluete este cel cu fusta cloşată. Atenţie însă la aspectul ce duce cu gândul la completare şi nu la supraaccesorizare.

Un aspect important ce denotă bunul gust constă şi în alegerea pantofilor. În e-shop-ul specificat se încadrează şi o categorie dedicată articolelor de încălţăminte. Spre exemplu, în trenduri se regăseşte ideea ca rochiile lungi să fie purtate cu sandale, o atenţie trebuie acordată aspectului de a nu fi purtate cu dresuri.

Mai multe exemple de ţinute sunt prezentate şi pe https://www.dyfashion.ro/, fiecare detaliu fiind o sursă de inspiraţie pentru cele ce doresc să arate impecabil tot timpul.

 

Citește și: